onsdag 2 juli 2008

Snälla människor

Här är mina två små barnbarn som bekantar sej med varandra. De stora händerna=) till hör min son. Tänk vad det händer mycket på ett år.V är nu 15 månader och T 3veckor.

Har fullt upp med presenter nu, dottern fyller år om en vecka så det blir bara en aning av vad jag håller på med, ni får själv gissa vad det kan vá. Men roligt har jag iallafall.
Vilka underbara och snälla människor här finns ute i cyberymden. Jag har beundrat Evas sjalar en längre tid och tänkte att jag skulle nog göra en. Men vilken skulle jag börja med mm. det var så länge sen jag sticka efter diagram hade nästan glömt hur man gör=o. Men Eva hjälpte mej på vägen, fick låna mönster av henne, av någon som inte känner mej TACK Eva. Så nu har jag börjat.
Ja, börjat får jag väl säja, sticka ca 40 varv sen fick jag repa upp och börja om. Det har jag nu gjort ett antal gånger men nu går det som bara den.
Bara jag fått kläm på mönster och minnet kom tillbaka om hur man läser diagram mm=)
Så nu har jag också beställt garn hos Garnkorgen så det får jag väl om ett par dagar Yippie.
Nu ska jag runt och koll lite hos er andra.
Ha dé gott/Kram Tina


3 kommentarer:

Anki sa...

Så mycket fint du har gjort! Ior är en favorit måste jag säga :-)

miaring sa...

Vad är det för sjal som du börjat på? Det ser spännande ut, det du håller på att sy och vilka bedårande små barn! Jag har flera år kvar innan det förhoppningsvis blir aktuellt med barn-barn. Kram från en sval hörna, hahaha

Tina sa...

Miaring: Tror att den heter snödroppe. kommer en bild vad det lider. Har inte tillräckligt tunt garn men det blir bra ändå.