söndag 22 juni 2008

Triss i S, Sol, sommar och semester

Nu är Tiger också klar, han var rolig att göra och han blev lite större än de andra. Tiger åker nu hem till sina kompisar som finns i Malmö.


Slipsarna är klara för leverans lite nervöst må jag ju säja men ändå roligt.Slipsarna ska en bra bit upp i landet innan de kan användas. Tre slipsar till vuxna och en till en tre-åring. Hoppas att de blir nöjda........
Har även haft en beställning på ett täcke. Det var pojkens farfar som beställde och de är stora fan av Rögle ishockeylag så det fick bli vitt och grönt som är lagets färger.

Nallen får väl följa med Tiger kan jag tänka.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig och inte allt för mycket regn. Jag hade så trevligt många trevliga människor träffade jag och åt massor med god mat.
Har inte varit runt och läst så mycket hos er och inte kommenterat men jag lovar bättring.
Tack för alla grattis jag fått, den lille han växer så det knakar.

Nu ska jag ha en välbehövlig semester kan ni tro, så vänta bara nu kommer solen=).

Ha de bra/Kram Tina


8 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Hej på er!
Hoppas allt är bra och att ni kom hem som ni skulle igår. Det var så roligt att träffa er igen! Nu ska jag kika runt lite närmare här.

Ha det finfint,
Kram Ann-Louise

Nina sa...

Ha en trevlig semester!

miaring sa...

Snyggt med slips! När min bror gifte sig sydde jag fluga och såna band runt magen, till honom, best man och till den sötaste lille brudnäbben (som var min son, nu 190 cm lång och mörk i rösten) i rött. Det blev jättesnyggt!

Elzie sa...

Vilka slipsar!!! Du är inte rädd av dig utan ger dig på allt *s*. Och att Tiger ska få komma till sina kompisar nu. Då blir han och lille nallen glada.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Anonym sa...

Oj, vad du står i! Slipsarna blir nog härliga, kan de bli annat i den färgen...?! Nallarna du har gjort bara älskar jag, speciellt Tiger. Han har alltid varit lite av en favorit. =)
/June på www.junebacken.se

Carina sa...

Som vanligt älskar jag dina små figurer. Svårt att välja vilken som är favoriten. Men frågan är om det inte blir Ior ändå även om Tigger är härlig.

Carina sa...

Jo, jag vet att jag har en underbar man. Och jag försöker visa honom det varje dag. Tror att man måste det och föresten så får jag detsamma tillbaka. Relationer fungerar inte av sig själva.

Tack för dina små snälla ord på min blogg. Gör mig glad.

Ginger Beer sa...

Så fin nalle och tiger:)

Vill du vara med och blogga om deckare?

http://deckarebloggen.blogspot.com/