torsdag 7 februari 2008

Nu händer här saker

Idag blir det mycket bilder. Dottern ville ha en tunika och vad gör man inte för henne. Anna är själv med och designar. Vi är båda mycket nöjda. Sen skulle jag själv också ha en men vad blev det. jo en till Anna. (tänkte inte riktigt innan jag klippte=). men vadå nu fick hon en till och blev jätteglad.


Fick den här katalogen av min syster där är bara så underbara babyfiltar och de är virkade vilket man inte tror när man ser bilderna första gången. Anna har ju redan sett ut en som hon vill ha till sonens säng, får väl visa den för svärdottern ochså, då kanske det blir två filtar.

Mormors lilla buse har fått lite kläder, men han var inte lätt att få på bild. Här har han väst i velour som jag sytt. Åh vad jag önskar mej en overlock maskin den ska ju vara så bra när man syr i sånthär tyg. Någon som vet vad jag ska välja för märke m.m.
Hans blåa bomullströja med flätor på och sjalkrage är äntligen färdig, det har varit lite svårt att få den klar, tror att det var för att det var mörkblått garn, lite svårt att sticka om kvällarna.
Liknar mest en orm, hade lite tyg över på västen så det blev en liten nackkudde till honom att ha när han åker bil.
Till sist min egen sjal.
Så är här någon som kan ge mej lite råd om overlockmaskin så är jag mycket tacksam. Nu tjatar jag men jag vill ha.

Detta var allt för idag . Återkommer snart. oj, jag glömde, åker till Stoff och Stil imorgon där ska handlas lite tyg igen

Ha en bra kväll
kram Tina

6 kommentarer:

Mamma Millan sa...

det var värstans vad du legt i!!!

Vilken fin tunika!!

Trevlig helg!!

Elzie sa...

Vad du är flitig. Så snygga tunikor. Hade gärna tagit den översta *s*.
Och så har du Stoff & Stil i närheten. Hur orättvist som helst!!
Hoppas du får en bra helg.
Kram Elzie

Mamma Millan sa...

Tack goa du för de fina kommentaren...jag återkommergjärna 6 du är så välkommen såååå!!!

Nina sa...

Här var det aktivitet minsann :)

Botilda sa...

Jag går och längtar efter en Bernina 800 DL. Egentligen spelar det nog ingen roll vilken maskin av de stora märkena man köper - att jag vill ha just den beror faktiskt mest på hur den låter (sitter man i köket/vardagsrummet och syr måste man tänka på sånt). Tror att en sån ska bli min på syfestvalen nästa helg.

Vad kul att du syr så mycket nu! Och så fint det blir.

Medea sa...

OM jag skulle börja sy igen skulle jag vilja ha en Janome CoverPro. Har läst en del sybloggar och den förekommer då och då. Titta tex in hos Att sy en gecko eller hos Blomma åker vagn
Jag blir i alla fall sugen när jag ser sådana här trots att jag har en overlock som fungerar även om jag inte kan sy täcksömmar med den men jag brukade använda tvillingnål istället.
Lycka till med ditt eventuella inköp!!