fredag 22 februari 2008

Att fånga en modell

Nu har jag provat en del andra grejor, tröja, byxor och sen ett par byxor i manchester, mönster har jag använt en del i Ottobretidningen och från Stoff&Stil som jag ändrat lite. Det gick som en dans att sy men kunde ju inte göra det helt färdigt, måste prova. Var inte riktigt säker på storleken. Så det blev en bilfärd till dottern ocoh barnbarnet för provning.

Phu, det var ju inte så lätt, ta på var ju inga problem MEN nu skulle jag fånga honom på bild. Jag provade men hade bara halva honom.
Så Anna fortsatte, här har han den vit och blå på, den andra bilden finns det tröja till de bruna byxorna . Slutlligen fick det bli byxorna och fram med kameran. Men så roligt vi hade alla tre som ni kan se.Sydde också tröja till de brun och vita byxorna, fastna inte på bild.
Min Ior är snart klarJipiii, så vad kan det nu bli.
Läser en del andra bloggar och man blir så inspirerad, Rino hade gjort en snygg tunika, ska prova på liknande modell. Anna vill ha en till tunika men först blir det kläderna hon ska på ett bröllop.

Ha en trevlig helg /Kram Tina
4 kommentarer:

Nina sa...

Stoff & stil... därifrån köpte jag precis ett klänningsmönster till mig själv. Vilka härliga mönster de har, mönsterpappret liksom. Mjukt och härligt. Nu ska jag bara blanda och ge vad gäller tygerna och sedan sy. Fast blev precis inspirerad att göra något med pärlor i en annan blogg. Det är hemskt när man vill så mycket. Inte så att jag inte kan göra, har inte tid och ork.

Har ingen mailadress till dig, men jag finns på nina-bazar@johangarden.se

Nilla sa...

Åh vad fint, och du har en sån fin blogg! Jättefina mönster..

Sara sa...

Oj vad jag är imponerad efter att ha kikat runt på din blogg, du syr och stickar jättefina saker! Tack för titten hos mig och välkommen igen:)

Katatrina sa...

Hej
var ute och kollade runt lite på stickat och sytt och hittade din blogg Jätte fina kläder du sytt Längtar till jag får se nallephu uppvirkad såg väldigt mysig ut på bilden
ville lämna ett avtryck att jag vari inne på din sida