torsdag 30 oktober 2008

Hej igen

Nu pysslas det med allt och ingenting.
Det blev in kub i mjukaste flanelltyg med lite lappar på att leka och pilla på till det minsta barnbarnet. Och en mössa så roligt det var att sticka mönster med två färger. Det har jag inte gjort sen mina var små=) Det får bli mer.Nu är det höst, huuu så kallt det var imorse när jag skulle cykla till mitt arbete, nu vet jag vad jag saknar ETT PAR VANTAR när ska jag göra dom?


LYCKA när man är liten, kan det vara en mycket vatten och stenar.


Pippitröjan är en beställning men den andra tröjan med flätor, kablar och sjalkrage tillhör minsta barnbarnet. Föräldrarna älskar de här tröjorna så det lär väl bli fler.Sonen har fyllat 30 och blev firad med en överraskningsfest. Det var jättetrevligt, god mat och jag träffade en massa trevliga människor.
Det blir inte så ofta jag är här nu, har en del beställningar som jag ska fixa färdigt och saker som ska vara färdiga till julmarknaden.
Men jag är runt och läser hos er andra lämnar inte alltid spår efter mej men det kommer.

Blev även de här två sakerna för en god sak.
Speciellt framtagen för kampanjen Rosa Bandet en så läcker rosa färg, garnet är alpacka fashion.Vips sa det sen försvann den till dotterns axlar där den var perfekt både i form och färg.
Kram
Tina3 kommentarer:

Ann-Louise [En bulle i ugnen] sa...

Vad duktig du är! Jätefina grejer.
Hoppas allt är jättebra med er! :)

Här är allt bara finfint. Vi går och väntar och väntar och så väntar vi lite till. Men det är skönt att bara vara och hinna vila upp sig lite nu innan.

Stor kram och hälsa!

Elzie sa...

Vad du har varit flitig. Den där kuben såg härlig ut.
Kan meddela dig att jag befinner mig i Småland varje dag. Bor nästan mitt i Kronobergs län *s*.
Hoppas du inte har snöat in där du bor.
Kram Elzie

Heimlaga sa...

Den vita tröjan ser helt underbart mjuk och go ut!