fredag 6 februari 2009

Pippitröja

Fram-och bakstycke färdigt på "pippitröjan", ligger en tröja undertill som är till det minsta barnbarnet(bloggar om den en annan gång) ang pippitröjan så går det framåt, nu är det bara ärmarna kvar sen skickar jag iväg den. Det blir en ganska lång bit upp i vårt avlånga land som jag ska skicka den..
V har fått tröja men jag hade inte full koll på allt=D där skulle vara hätta på tröjan. Så jag får väl sticka en till. Men det blir inte blå utan grå, lite omväxling får det vara.
Det kom ett pkt häromdagen, det innehöll lite alpaca och tre mönstertidningar från Drops. Svärdotter har handlat till tröja till T. Mönsterstickat ok ska det vara. Så det är bara att sätta igång.
Så nu har jag pippitröjan och ett par bonusstickningar på gång omväxling förnöjer säjer dom som vet=). Glömde har ju en virkad jacka........ på g till dottern oxå. Just nu vill jag inte jobba vill bara sticka, sticka och sticka igen
Ha nu en go kväll, sjalv kryper jag upp i soffhörnet och väljer en stickning och tittar på
Let´s dance.
/Tina

5 kommentarer:

Junebacken sa...

De där Pippitröjorna älskar jag! När mina barn var små ville jag så gärna ha en till dem men det blev aldrig så. Jag får väl satsa på barnbarnen istället, om det blir några. Men det är ju ett tag kvar...

rino sa...

jag älskar också pippitröjor, detser så härligt ut
trevlig kväll!

Carina sa...

Har så svårt att förlika mig med att dom här tröjorna kallas för pippitröjor. För mig är det en gammal fiskartröja.

Den där blå tröjan du visar gillar jag dock riktigt mycket. Och du har gjort ett så himla fint halsavslut. Hittat på själv eller kan man hitta något på nätet som man kan använda som förebild?

Kram Carina

Veronica sa...

Tröjan ser riktigt fin ut! & du har varit himla snabb =) /Veronica

Tussegumman sa...

Önskar dig en fin alla hjärtans dag och en fin helg! Ta hand om dig/Kramar från Tussegumman