söndag 7 september 2008

Lugnt

Här är det ganska så lugnt på alla fronter. Stickorna går ganska så långsamt nu men det blir något iaf.
T tröja är det bara kragen kvar nu den är rolig att sticka så vad ska det bli nästa gång? Det blir även lite tovade "tossor" som ska vara färdiga till julmarknaden tycker att det är ganska avlägset men ops snart är vi där.
Ska gå på stickcafe för första gången om två veckor, äntligen har det hittat hit till vår lilla stad. Det är såklart i vår lokala garnaffär. Ska hitta ett projekt att ha under de stunderna de gånger jag kan gå, har ju ett arbete med obekväma arb.tider.
Har hittat en tygaffär i Ä-holm där är så fina tyger och det bästa är att de är från USA och de är inte så dyra. Jag hittade affären för ett antal månader sen när jag köpte min overlock sen var jag fast, Man får så fin service och tips m.m av den trevliga tjejen som äger affären så jag hoppas att affären kan finnas kvar länge. Så jag kan frossa i de fina tygerna.

/Tina

5 kommentarer:

Nina sa...

mmm... stickkafé... det skulle jag vilja bevista.

Ha det bra!

Carina sa...

Här i Halmstad fick vi ju stickcafé här i våras och det var efterlängtat av mig. Och jag tycker det är jätteroligt och inspirerande. Hoppas du kommer att uppleva det samma.
Kram
Carina

Carina sa...

Läs min mail av idag så finns det något trevligt där.
Kram
Carina

Elzie sa...

Bor du i närheten av Ängelholm? Där var jag ju nyligen och hälsade på min dotter *s*.
Hoppas du har det bra och att du får en trevlig stund på cafét.
Kram Elzie

Monica Hansen sa...

Vilket roligt tyg med badande damer:)