söndag 9 mars 2008

En del blir det gjort..........

Äsch, vad det kladdar idag. Går inte att få in alla bilderna. Jag blir bara så =(


Nu har jag köpt en overlockmaskin oj vad det går undan, nu förstår jag att människor runt om kan producera som dom gör. Det har ju blivit en del grejor bl.a. en fleecetröja de andra grejorna kommer senare. Annars kan ni ta en koll på min hemsida, där finns de för här får jag ju inte in några bilder.....

De här skorna kunde jag inte motstå de är ju helt underbara och lätta att göra. Ska ändra lite i mönstrer hade jag tänkt. Nu börjar allt bli färdigt här.

Sjalen till Anna, Ior och Nalle Puh så jag började på ett par nya tossor till svärsonen. Han har redan slitit upp de andra jag gjorde till honom.

Jaha det var ju allt för idag nu återgår jag till min nya maskin ska undersöka den vad mer den kan göra=o.

ha en fortsatt bra kväll/kram Tina

4 kommentarer:

Nina sa...

Själv kan jag bara titta på allt fint du och alla andra tillverkar... och drömma mig framåt i tiden till då jag blir återställd i armen.

Mycket och mer sa...

Heej!!
kika in på min blogg jag har gjort en ny drink. Skriv gjärna en kommentar.

Elzie sa...

Vad fint du gör. Blir riktigt avundsjuk.
Ville bara hoppa in här och önska dig och de dina en riktigt GLAD PÅSK. Hoppas vädret blir bättre än det är nu.
Kramar Elzie

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室