söndag 30 november 2008

Advent


Julskyltning och skymmningen faller över stan, därför är kortet inte så bra (tog med mobilen).

Den här finns på lyktstolpen utanför garnaffären där jag går på stickcafe. Häftig eller vad tycker ni andra. Undrar hur länge den nu får vara kvar.


Första advent, då måste man bara ha pepparkakor. Vilket det blev med hjälp av V. Lika mycket i munnen som på plåten men det var ju GOTT.


Tomtar på loftet har vi här i Skåne=) Men jag har mina inomhus, tovade tomtar i garnet neon, jättelätta att göra finns i tre olika storlekar. Fin present att sätta över glöggflaskan när man ska gå bort nu i julmånaden.


Julstrumpor till barnbarnen har det oxå blivit.


Har skickat iväg en beställning och har fått en, det rör på sej lite.

Så nu ska här stickas mössa, sockar och en fuskolle med flätor på.

Julklapparna får ni inte veta något om för man vet ju inte om de är här och läser.


Ha nu en fin kväll med många tända ljus.

/Tina





lördag 22 november 2008

Allt

Så har då vinter kommit till Skåne. Återstår att se hur länge den nu stannar.

Har varit på kickoff med jobbet, jätteskoj det var längesen jag skrattade så mycket. Vi befann oss långt ute i skogen. Trevligt ställe, mycket och god mat fanns det och sängen inbjöd till djup törnrosasömn när man äntligen fick lägga sej.
Har även besökt Wallmans salonger och såg en kanonbra show, artisterna var ju såååå bra.
Adventskalender till V är färdig och en del paket är inköpta, det här var ju inte lätt, hitta på 24 småpaket. Men jag har ju lite tid kvar=)

Tycker att jag fångat en helt underbar stund. Detta är väl kärlek eller?



Ha en bra kväll
/Tina

lördag 15 november 2008

Byte igen!!!!!


Nu finns det julklappsbyte på stickamera som jag har anmält mej till. Paket är ju bara roligt att både få och att ge.
Nu blir det soffan för resten av kvällen, barnen med familjer har varit hemma och vi har ätit kalkon och äpplekaka med vaniljvisp mmmmmmmmm så gott.
Må gott
Kram Tina

söndag 9 november 2008

Paket, paket

Paket två dagar på rad, yipee. Först kom mitt te och garnpaket från Anki. Många olika smaker på te, detta skall bli spännande. Sen var det två nystan garn nu är jag ägare till ett opalnystan, har aldrig stickat i detta garn. Nu ska jag bara hitta något att göra av mina garner jag fick. Tack snälla Anki allt är till belåtenhet.
Jag har inte skickat iväg mitt paket ännu, har sökt länge innan jag hittade vad jag ville ha till den som ska ha mitt paket jag hoppas att denna kvinna blir glad. Det får vi väl se senare i veckan.



Dagen efter att teochgarnpaketet kommit var brevlådan sprängfylld igen nu var det ett paket från Rino det var min PIF-present.

En jättesnygg (mina färger) tröja i ett mjukt och behagligt tyg. Denna kommer att användas flitigt.

Ett choklad som nu ligger i kylskåpet för att avnjutas tillsammans med en kopp te eller kaffe.

Ett band i fina färger som jag tror mej veta vad jag ska ha det till men det avslöjar jag inte det får ni se sen. Ett så fint och rart brev fick jag oxå, TACK för allt som du skickat till mej.

Ha en skön kväll.

/Tina

Vet inte vad som hänt varför det är så långt ner till nästa inlägg som jag gjort. Har aldrig hänt tidigare. Hjälp vad ska jag göra för att rätta till det.

Jaha nu var det allt rätt igen, allt på sin plats som jag vill ha det.